1235 beoordelingen

  • Saskia 49 jaar — Hillegom
    De communicatie verliep prima via de mail, duidelijke prijsopgave en snel geregeld. Alleen 25 euro voor het schriftelijk ontvangen van documenten vind ik wel aan de hoge kant.
    Onze reactie:

    Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Omdat de meeste instanties genoegen nemen met een digitaal afschrift zenden we deze altijd toe en daarvan zijn de kosten inbegrepen in het tarief. Als er toch een papieren afschrift nodig is rekenen we gemeld bedrag omdat dit extra werkzaamheden voor ons zijn aangezien wij volledig digitaal ingericht zijn.

    24 juli 2019
    • Gebruiksgemak
      10
    • Communicatie
      10
    • Service
      10
    • Informatie
      10
    • Prijs-kwaliteit
      10
  • Leoni 70 jaar —
    Werkwijze snel en to the point.
    Communicatie prima.
    22 juli 2019
    • Gebruiksgemak
      9
    • Communicatie
      9
    • Service
      9
    • Informatie
      9
    • Prijs-kwaliteit
      9
  • Marijke 53 jaar — Nuenen
    Na mijn aanvraag via internet werd ik snel gebeld met informatie.
    Heel vrijblijvend en niet opdringerig. Bij vragen kon ik ze altijd nog even bellen.
    Daarna snelle en duidelijke communicatie per mail en goede afhandeling.
    Erg tevreden
    22 juli 2019
    • Gebruiksgemak
      9
    • Communicatie
      9
    • Service
      9
    • Informatie
      9
    • Prijs-kwaliteit
      9
  • Alma 61 jaar —
    Aanvraag verliep vlot. Communicatie via digitale snelweg gaat uitstekend. Zal indien nodig opnieuw gebruik maken van jullie diensten.
    18 juli 2019
    • Gebruiksgemak
      9
    • Communicatie
      9
    • Service
      9
    • Informatie
      9
    • Prijs-kwaliteit
      9
  • Annemieke
    18 juli 2019
    • Gebruiksgemak
      9
    • Communicatie
      9
    • Service
      9
    • Informatie
      9
    • Prijs-kwaliteit
      9
  • Chris 56 jaar — Lisse
    16 juli 2019
    • Gebruiksgemak
      8
    • Communicatie
      8
    • Service
      8
    • Informatie
      8
    • Prijs-kwaliteit
      8
  • Stieneke 60 jaar — Odijk
    Alles duidelijk uitgelegd
    Vragen werden goed beantwoord alles zag er keurig en verzorgd uit .
    Prijs is echt keurig!
    Zeer tevreden over de gang van zaken.

    15 juli 2019
    • Gebruiksgemak
      8
    • Communicatie
      9
    • Service
      9
    • Informatie
      9
    • Prijs-kwaliteit
      9
  • Anna Breda
    Ben heel vriendelijk en snel geholpen.
    13 juli 2019
    • Gebruiksgemak
      9
    • Communicatie
      10
    • Service
      10
    • Informatie
      10
    • Prijs-kwaliteit
      8
  • Jan 55 jaar — Oostvoorne
    Alles liep vlotjes met duidelijke info en voor een redelijke prijs
    9 juli 2019
    • Gebruiksgemak
      9
    • Communicatie
      8
    • Service
      8
    • Informatie
      9
    • Prijs-kwaliteit
      8
  • Vincent 59 jaar — Tull en 't Waal
    Alles verliep soepel en snel. De website is helder. Het verkrijgen van de verklaring van erfrecht was in zeer korte tijd geregeld. Bij vragen werd zeer snel gereageerd. Prima servi ce.
    5 juli 2019
    • Gebruiksgemak
      9
    • Communicatie
      9
    • Service
      9
    • Informatie
      9
    • Prijs-kwaliteit
      9
  • Willem 62 jaar — Vlissingen
    We zijn uitstekend geholpen
    Het is allemaal perfect gegaan.
    Bij de bank waren er ook geen vragen alles was gewoon goed.
    En dat alles voor een redelijke prijs
    5 juli 2019
    • Gebruiksgemak
      10
    • Communicatie
      10
    • Service
      10
    • Informatie
      10
    • Prijs-kwaliteit
      9
  • Henny 65 jaar — Veenendaal
    Online was de communicatie prima. Als nadeel heb ik ervaren dat er geen telefonisch contact mogelijk was om even snel dingen af te stemmen. Waarschijnlijk ligt dat aan mijn gebrek aan behendigheid met digitale communicatie.
    Onze reactie:

    Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling, we werken voornamelijk digitaal maar als er telefonisch contact nodig is dan kan dit uiteraard.

    4 juli 2019
    • Gebruiksgemak
      8
    • Communicatie
      8
    • Service
      8
    • Informatie
      7
    • Prijs-kwaliteit
      9
  • harold 57 jaar — den Haag
    Vlotte aanbieding, duidelijke uitleg over wat er wel en wat er niet onder het aanbod viel. Op mijn vragen werd snel gereageerd.
    2 juli 2019
    • Gebruiksgemak
      9
    • Communicatie
      9
    • Service
      10
    • Informatie
      9
    • Prijs-kwaliteit
      10
  • Clemens
    Snelle reactie en offerte, duidelijk communicatie. Prettig om het via mail te kunnen afhandelen
    1 juli 2019
    • Gebruiksgemak
      8
    • Communicatie
      8
    • Service
      8
    • Informatie
      8
    • Prijs-kwaliteit
      8
  • Adri 59 jaar — Delft
    Zeer vlotte en adequate dienstverlening. De verstrekte informatie is bijzonder helder. En dat allemaal voor een veel lagere prijs dan bij een van de notarissen bij mij in de stad.
    Top!
    1 juli 2019
    • Gebruiksgemak
      10
    • Communicatie
      10
    • Service
      10
    • Informatie
      10
    • Prijs-kwaliteit
      10
  • Nicolet
    Service is echt top! Snel antwoord en heel snel geregeld!
    27 juni 2019
    • Gebruiksgemak
      10
    • Communicatie
      10
    • Service
      10
    • Informatie
      10
    • Prijs-kwaliteit
      10
  • Patrick 46 jaar — Eindhoven
    Prima service, begeleiding, kwaliteit en snelheid en qua prijs ook nog eens 30-40% goedkoper dan een reguliere notaris.
    Absoluut aan te raden!
    27 juni 2019
    • Gebruiksgemak
      9
    • Communicatie
      10
    • Service
      10
    • Informatie
      10
    • Prijs-kwaliteit
      10
  • Ilari Amsterdam
    Even wennen dat alles via mail verloopt, maar gezien de snelle reacties en zorgvuldige, vlotte afhandeling, vind ik Verklaringvanerfrecht.nl een aanrader!
    25 juni 2019
    • Gebruiksgemak
      8
    • Communicatie
      9
    • Service
      9
    • Informatie
      9
    • Prijs-kwaliteit
      9
  • f 78 jaar — Vlaardingen
    Ben prima geholpen, het was een langdurige kwestie en er is genoeg aandacht aan besteed zeer attent en ben tevreden
    24 juni 2019
    • Gebruiksgemak
      8
    • Communicatie
      8
    • Service
      8
    • Informatie
      8
    • Prijs-kwaliteit
      8
  • Krish 62 jaar — Montfoort
    Wat een snelle reactie en een goede service! Bedankt!!

    (Na wat prijzen te hebben vergeleken, ben ik hier uitgekomen, omdat de 'goedkoopste' aanbieder niet reageerde!)
    21 juni 2019
    • Gebruiksgemak
      9
    • Communicatie
      9
    • Service
      10
    • Informatie
      9
    • Prijs-kwaliteit
      8