Kostenvoorbeeld

Drie voorbeelden:

 1. De echtgeno(o)t(e) is overleden zonder testament en zonder kinderen en de nalatenschap wordt door diens partner zuiver aanvaard. In dit geval bedraagt het notarieel honorarium € 169,00 incl. BTW.
 2. De langstlevende (groot)ouder is overleden en er zijn twee (klein)kinderen die de nalatenschap zuiver aanvaarden. In dit geval bedraagt het notarieel honorarium € 279,00 incl. BTW.
 3. De langstlevende (groot)ouder is overleden en er zijn drie (klein)kinderen die de nalatenschap zuiver aanvaarden. In dit geval bedraagt het notarieel honorarium € 314,00 incl. BTW.
 4. De langstlevende (groot)ouder is overleden en er zijn vier (klein)kinderen die de nalatenschap zuiver aanvaarden. In dit geval bedraagt het notarieel honorarium € 349,00 incl. BTW.
 5. Bij vijf of meer (klein)kinderen nemen wij eerst telefonisch contact met u op.

Als er boedelvolmachten moeten worden opgemaakt wordt er € 30,00 incl. BTW per volmacht extra in rekening gebracht.

Let op! Het opgegeven tarief omvat het notarieel honorarium inclusief de daarover verschuldigde BTW. In veel gevallen dienen notarissen bij gemeenten gegevens uit de Gemeentelijke Basis Administratie op te vragen. Ook onze notaris ontkomt daar niet aan. Indien een gemeente daar legeskosten voor in rekening brengt, zijn wij helaas genoodzaakt deze aan u door te berekenen.

 

Klanten geven ons een

8.5
 • Gebruiksgemak

  8.3
 • Communicatie

  8.7
 • Service

  8.6
 • Informatie

  8.6
 • Prijs/kwaliteit

  8.4
 
 

Websiteontwikkeling door Adecon.

© Internetnotarissen B.V. Alle rechten voorbehouden.