Vrijblijvende prijsaanvraag

Als u de erfenis aanvaardt, verdeelt u de nalatenschap samen met de andere erfgenamen. De verdeling van de erfenis wordt ook wel afwikkeling nalatenschap genoemd. Voornamelijk wanneer er sprake is van beneficiaire aanvaarding, is het belangrijk dat de regels met betrekking tot de afwikkeling nalatenschap juist worden opgevolgd. Onze erfrechtspecialisten kunnen voor u als erfgenaam en/of executeur de gehele of gedeeltelijke administratieve afwikkeling van de nalatenschap overnemen.

Meer weten over de afwikkeling van de nalatenschap? In dit kennisbankartikel leggen wij in vijf stappen uit wat er bij komt kijken.

Kosten afwikkeling nalatenschap

Door onze specialisatie en wijze van communiceren hanteren wij scherpe tarieven. Deze tarieven zijn gemiddeld ongeveer 35% lager dan de gemiddelde notaris normaliter in rekening brengt. Nadat wij – geheel vrijblijvend en kosteloos – telefonisch contact met u hebben gehad, kunnen wij u een overzicht van de kosten bieden en adviseren over de vervolgstappen.

Om u zo goed mogelijk te helpen ontvangen wij graag een aantal gegevens. Wilt u in het onderstaande formulier aangeven uit welke bezittingen en schulden de nalatenschap bestaat?

Bezittingen
Schulden
Aantal erfgenamen
Uw naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Uw gegevens worden enkel gebruikt om u eenmalig te informeren.